Confort

Bucură-te de un mediu elegant și silențios, conducând pe străduțele înguste și aglomerate ale orașului.Acces inovator cu un design unic al uşilor
Dacă deschizi simultan portiere din faţă şi uşa din spate, beneficiezi de un spaţiu liber de 1,5 metri, care îţi uşurează enorm operaţiunile de încărcare şi descărcare. Acest sistem unic al B-Max se datorează modului innovator de integrare a montantului central în portieră.
 

Călătorești într-o ambianţă mai silenţioasă
Pentru a oferi o experiență de drum mai relaxantă pentru tine și pasagerilor tăi, noul B-MAX vine cu o serie de îmbunătățiri, care reduc zgomotul și vibrațiile motorului, sau cele cauzate de drum sau de vânt. Sistemul inovator de acces în habitaclu și de deschidere a ușilor este special izolat, pentru a bloca zgomotul provocat de vânt și de curentul format în timp ce mașina este în mișcare.
 

O vedere mai bună de la înălțime
La volanul noului B-MAX ai o perspectivă mult mai bună asupra traficului, datorită poziţiei înălţate a șoferului. Te va face să te simți mai sigur pe tine când ești la volan, chiar și pe cele mai aglomerate șosele.
 

Plafon panoramic pentru un interior mai spațios
Datorită plafonului panoramic al noului B-MAX, lumina naturală pătrunde abundent în habitaclu, creând senzația unui interior și mai spațios. În plus, tu și pasagerii tăi veți avea parte de o vedere superbă a cerului şi a mediului înconjurător. Plafonul panoramic include un strat proiectat sa reflecte razele soarelui, împiedicând încălzirea excesivă a interiorului. În caz de nevoie, poți folosi copertinele opace, integrate în plafon, pentru a bloca complet razele de soare.
 

Alege temperatura care ți se potrivește
Cu ajutorul Sistemului de climatizare automată (EATC) (dotare opțională), pur și simplu selectezi temperatura interioară pe care o preferi, iar sistemul o menține prin tehnologia avansată de climatizare.
 

Iluminarea interiorului în ton cu starea ta de spirit
Sistemul de iluminare ambientală îți permite să adaugi nuanțe subtile de roșu în interiorul mașinii, pe timp de noapte. Sursele de lumină se află în consola de deasupra capului, cea centrală și cea de la picioare.
 

Extra confort cu scaune reglabile și încălzite
Indiferent de condițiile de afară, într-un B-MAX te poți simți întotdeauna confortabil. Alege opțiunea pentru scaune frontale încălzite, utile în special în timpul iernii și reglabile ca să fii sigur că toată lumea beneficiază de maxim de confort.