Design

Creat să susțină afacerile

Fiecare milimetru al noului Transit este conceput pentru a vă ajuta să vă desfăşuraţi activitatea în mod eficient, productiv şi rentabil. Această utilitară este mai capabilă, mai solidă şi mai rezistentă ca niciodată. Toate acestea îmbinate într-un design exterior menit să creează o imagine uimitoare, contemporană şi un profil care face vehiculul mai aerodinamic, sporind şi mai mult economia de combustibil. Interiorul este stilat, confortabil, asemănător unui autoturism. Însă este vorba de un Transit, aşa că este şi practic şi rezistent.

Exterior

 
Modelat cu designul Ford Kinetic, exteriorul utilitarei combină stilul contemporan cu utilitatea practică. De exemplu, aerodinamica îmbunătăţită ajută la obţinerea unei eficienţe sporite a combustibilului, în timp ce luminile de înaltă tehnologie asigură o vizibilitate mai bună. Piesele componente au fost, de asemenea, concepute pentru a putea fi reparate şi înlocuite uşor, pentru a asigura costuri de exploatare mici.
 

Interior

 
Construit pentru a fi practic şi rezistent, modelat pentru a oferi cel mai mare confort posibil: interiorul asemănător unui autoturism este proiectat ergonomic, pentru a plasa la îndemână fiecare comandă şi compartiment de stocare.