Atrăgător din toate unghiurile
FORD ECOSPORT
Încrederea la volan? Inclusă în ofertă.
FORD ECOSPORT
Evadează din oras
FORD ECOSPORT ACTIVE
Deschide noi drumuri
Ford ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Proiectat pentru jungla urbană. Construit pentru a scăpa de ea.

Ford EcoSport vine cu un motor Ford EcoBoost pe benzină de 1,0 litri, premiat cu mai multe premii.

Unde te va duce?

Incredere deplina. Incorporata.
Preia controlul instantaneu cu gama completa de sisteme de asistenta pentru sofer. Sistemul de asistenta la demararea in panta previne pierderea stabilitatii la pornirea in plan inclinat. Luminile de zi LED imbina vizibilitatea superioara cu un stil distinctiv. Iar sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie te ajuta sa fii mereu la curent cu limitarile de viteza locale.
Bucura-te de performanta si eficienta.
EcoSport vine echipat, la alegere, cu varianta de motorizare premiata 1.0L Ford EcoBoost, sau cu varianta de 1.5L Ford EcoBlue diesel. Poti alege intre puterile de 95 CP, 125 CP, asa ca poti fi sigur ca vei gasi cea mai potrivita varianta pentru tine.
In Ford EcoSport, utilitatea intalneste inteligenta.
Fiecare optiune EcoSport a fost proiectata sa imbunatateasca experienta ta de condus. Modemul FordPass Connect ofera o suita de caracteristici de conectivitate, precum Wi-Fi **** si update-uri Live Traffic *****. SYNC 3 iti permite sa controlezi un telefon compatibil, muzica si navigatia folosind comenzi vocale simple 1 sau un touchscreen color de 8", in timp ce sistemul de sunet B&O de 675W cu 10 boxe ofera o experienta sonora puternica si bogata.
Sisteme avansate de siguranta
EcoSport este complet echipat cu tehnologii si sisteme proiectate sa te protejeze pe tine, pasagerii si vehiculul tau. Caracteristicile cheie includ asistenta pre-coliziune, controlul electronic al stabilitatii, controlul tractiunii si un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri - plus o suita completa de airbag-uri frontale, laterale, pentru genunchi si tip perdea.